Ohje Kaitaniemen vierailijoille

Aikataulut


Vuokrauskohde on käytettävissä yöpymiseen tulopäivästä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Iltavuokraus alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 24.00. Aikatauluista voidaan joustaa sopimuksen mukaan.


Saapuminen Kaitaniemeen

Alueen portti on lukittu. Avaimen voi noutaa kävelemällä portin ohi Kaidanköökki-rakennuksen luo. Sen eteläpäädyn ulkoseinällä sähkökaapin vieressä on numerolukkolokero, joka avautuu varausvahvistuksessa saadulla koodilla. Lokerossa on portin ja sähkökaapin avain. Avaa sähkökaappi ja kytke aluevalot, wc-valot ja tarvittaessa pikkumökkien sähköt päälle. 

Kaidankärki ja Kaidantupa -mökkien ulko-ovi avautuu varausvahvistuksessa saadulla koodilla. Pikkumökkien ja puuvaraston avaimet löytyvät päämökeistä. Kaidankärki-mökissä avaimet ovat keittiön vasemmalla reunalla oven vieressä. Kaidantuvassa avaimet ovat naulakossa oven vieressä.

Jos olet vuokrannut Kaidankärjen, laita keittiön vasemmassa reunassa oven vieressä oleva kotona-poissa -kytkin asentoon kotona. Säädä ilmalämpöpumppu tarvittaessa lämpimämmälle.

Kaidantuvassa lämmöt laitetaan päälle keittiön sähkötaulussa olevasta “lämpötilan alennus” -katkaisijasta laittamalla se yläasentoon. Säädä ilmalämpöpumppu tarvittaessa lämpimämmälle.


Huomioitavaa asumisen aikana

Kaidankärjellä ja Kaidantuvalla on omat puuvarastonsa, katso sijainti  pohjakartasta. Takka- ja saunapuita voi käyttää tarpeen mukaan.

Kaidankärjen saunaa lämmittäessä on aluksi hyvä avata ikkuna esim. suihkuhuoneesta ja pitää väliovi auki, jotta pesä saa korvausilmaa. Sulje ikkuna, kun pesä on kunnolla syttynyt.

Ethän roskaa ympäristöä.


Poistuminen Kaitaniemestä

Omat jäljet siivotaan aina ilman eri mainintaakin. Tiskaa kaikki tiskit ja pyyhi keittiön pinnat. Imuroi lattiat. Siivoa pesutilat. Täytä saunan ja takan puulaatikot seuraavaa käyttäjää varten. Muista sulkea ikkunat ja ovet. Vie roskat suljetussa pussissa WC-rakennuksen vieressä olevaan jätesäiliöön. 

Kaidankärjestä poistuttaessa säädä ilmalämpöpumpun lämpötila +16 asteeseen ja kytke kotona-poissa -kytkin asentoon poissa.

Kaidantuvasta poistuttaessa säädä ilmalämpöpumppu +16 asteeseen ja kytke sähkötaulusta “lämpötilan alennus” -kytkin ala-asentoon.

Pikkumökeistä poistuttaessa ilmalämpöpumput sammutetaan kokonaan.

Aja portista ulos ja laita portti lukkoon. Kävele takaisin Kaidanköökin luo, avaa sähkökaappi ja sammuta valot ja pikkumökkien sähköt. Laita avain numerolukkolokeroon.


Kiitos käynnistä!